Datça Koyları / Datça Koyları ve Plajları » Datça En İyi 16 Koy ve Plajı - Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut.. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. İşte en iyi datça plajları. Ayrıca datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir. Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Datça kargı koyu merkeze 3 kilometre uzaklıkta ve bu bölgenin cennet koyları arasında yer almakta.

Datça'nın birbirinden güzel 52 koyu içinde en fazla öne çıkanlarından biri palamutbükü'dür. Datça'nınsa bir kelebekler vadisi ya da kaputaş gibi kartpostlık plajları yok ama bir sürü bakir, temiz, işletmelerce el konulmamış koyu. Datça karaincir koyu, sığ denizi ile daha çok küçük çocuğu olan ailelerin ve yazlıkçıların tercih ettiği bir koy. Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında.

Datça 'nın Gezilecek Yerleri , Plaj Ve Koyları | Outdoor ...
Datça 'nın Gezilecek Yerleri , Plaj Ve Koyları | Outdoor ... from i.pinimg.com
Öncelikle merkezde konaklayıp yakındaki plajlara gitmek isteyenler için bu. Datça, tatilde sükünet arayanların sığınağı. Datça merkez, çevredeki koylara kolay ulaşımı açısından tercih ediliyor. Datça koyları ve datça plajları. Datça'nın en ama en güzel koylarından biri olan kargı koyu, tatilinizi bitirmeden önce mutlaka denize girmeniz datça merkez'den 25 km mesafede yer alan palamutbükü, ovabükü'nden sonraki koy. Ovabükü koyu ve plajı muğla ilinin datça ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi.

Kızılbük koyu, datça'dan 20 km mesafededir.

Ege'nin cennet yarımadası datça'da, yunan adalarını aratmayan sakin ve huzurlu bir deniz tatili hayal edenler için arabayla gidilebilen en güzel 7 plajı keşfettik. Datça koyları ve plajlarının masmavi, tertemiz, cam gibi denizi var. Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut. Datça koyları'nın bazılarına ulaşım sadece deniz yolu ile olabilmektedir, datça limanına bağlı gezi tekneleri akdeniz tarafındaki koylara günlük turlar düzenlemektedirler. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Datça yarımadası'nın en yüksek noktalarını bozdağ (1174). Datça'da tüm koylar farklı yapılarda olsa da ortak bir özelliği var : Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Datça sahip olduğu koylar ve plajlar ile bölge de son derece önemli bir konuma sahip. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. Datça'nın en güzel koyları ve plajları hangileridir?

Ayrıca datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir. Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi. Datça'da ender bulunan kumluk plajı ile dikkat çeken karaincir koyu datça'nın en çok tercih edilen plajlarındandır. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında. Datça sahip olduğu koylar ve plajlar ile bölge de son derece önemli bir konuma sahip.

Datça Koyları
Datça Koyları from www.datcadetay.com
Datça koyları ve datça plajları. Datça koyları ve plajlarının masmavi, tertemiz, cam gibi denizi var. Ovabükü koyu ve plajı muğla ilinin datça ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar; Dağlık ve engebeli bir arazi yapısına sahiptir. Badem ağaçları arasından geçip ulaştığınız koy. Datça koyları ulaşım, datça koyları kamp, sessiz datça plajları ve koyları ile daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi.

Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla ziyaret etmeye karar veriyoruz:

Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Dağlık ve engebeli bir arazi yapısına sahiptir. Datça'nınsa bir kelebekler vadisi ya da kaputaş gibi kartpostlık plajları yok ama bir sürü bakir, temiz, işletmelerce el konulmamış koyu. Ayrıca datça'nın en güzel koyu olarak bilinmektedir. Taşlık plajının güneyine doğru 1 km gittikten sonra kargı koyu yoluna devam edilmeli. Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla ziyaret etmeye karar veriyoruz: Datça'nın en güzel koyları ve plajları hangileridir? Datça koyları turumuzun ilk durağı mesudiye köyüne bağlı olan hayıtbükü'ydü. Denizi oldukça berrak ve temizdir. Badem ağaçları arasından geçip ulaştığınız koy. Datça gezilecek yerler yazısında muğla'nın ünlü ilçesi datça'da gezilecek yerler hakkında bilgi edinmek için zaman kaybetmeden Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Mesudiye köyünde bulunan koy daire biçimli, koyun etrafında konaklayabileceğiniz yeterli sayıda tesis mevcut.

Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Palamutbükü, datça yarımadasının en ünlü plajı. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. İşte en iyi datça plajları. Knidos yolundan sola sapınca çamlar arasından ilerleyen üç km'lik yol mesudiye köyü'ne oradan da iki km daha ilerleyince kızıl bük koyuna çıkılıyor.hayıt bükü ve ova bükü gibi yaz gözdesi.

Bodrum ve Datça'nın cennet koyları mercek altında! 03-07-2015
Bodrum ve Datça'nın cennet koyları mercek altında! 03-07-2015 from emlakkulisi.com
Datça'nın egeli koylarının en özellerinden murdala koyu, datça ilçe merkezine 38 kilometre. Datça yarımadası, özel çevre koruma bölgesi olarak ilan edildiği için bozulmamış bir doğaya sahip. Her şeyden uzak olup bakir bir doğada kafa dinlemek isteyenlerin, güzel deniz ve temiz havada tazelenmek isteyenlerin gittiği sakin liman. Öncelikle merkezde konaklayıp yakındaki plajlara gitmek isteyenler için bu. Burada deniz yaklaşık 2 km kadar karaya doğru girer ve datça yarımadasının en dar murdala koyu. Datça ilçe merkezine 35 km uzaklıkta olan koya en yakın yerleşim merkezi cumalı. Rüzgarsız bir ortama sahip olması ve sığ denizi ile genellikle çocuklu ailelerin tercihi olan hayıtbükü, aynı zamanda. Mavi ile yeşilin buluştuğu datça koyları ve plajları bizim muğla'daki en favori denize girdiğimiz yerler arasında.

Datça, tatilde sükünet arayanların sığınağı.

Ovabükü koyu ve plajı muğla ilinin datça ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Datça koyları ve plajları için hazırlamış olduğumuz listede; Datça gezilecek yerler binlerce yıllık bir geçmişe sahip. Datça kargı koyu merkeze 3 kilometre uzaklıkta ve bu bölgenin cennet koyları arasında yer almakta. Palamutbükü'ne oranla daha tenha olan bu koyun. Datça'da denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylar; Datça'nın en ama en güzel koylarından biri olan kargı koyu, tatilinizi bitirmeden önce mutlaka denize girmeniz datça merkez'den 25 km mesafede yer alan palamutbükü, ovabükü'nden sonraki koy. Datça koyları ve plajlarının masmavi, tertemiz, cam gibi denizi var. Öncelikle merkezde konaklayıp yakındaki plajlara gitmek isteyenler için bu. Palamutbükü, ovabükü, kurubük, akvaryum koyu i̇nsana tekne aldırtacak güzellikteki datça koyları. Badem ağaçları arasından geçip ulaştığınız koy. Datça'nın en meşhur üç koyunu sırayla ziyaret etmeye karar veriyoruz: Denizi oldukça berrak ve temizdir.

Denizi oldukça berrak ve temizdir datça. Datça'da tüm koylar farklı yapılarda olsa da ortak bir özelliği var :